Asger's blog

Asger's blog

Denne blog

Gennem de sidste mange år har jeg fuldt politik og som både tekniker og iværksætter har jeg fuldt hvordan den offentlige debat har bevæget sig længere og længere væk fra den verden jeg ser og oplever. I denne blog vil jeg prøve at redegøre for en alternativ måde at se verden på som ikke dækkes af den offentlige debat.

Fremtidens brancer I: Spil og spildynamikker

IværksætteriPosted by Asger Jon Frounberg 2010-12-22 12:57:40
Vi er nok mange der går og spekulere over hvad fremtiden vil byde på. Job flytter mod øst og Kina, Indien mf. stormer frem. Dette rejser det game spørgsmål: "Hvad skal vi leve af i fremtiden?" Jeg har derfor dedikeret en række indlæg på min blog til dette emne. Den første interessante udvikling jeg vil hive frem er spil og spildynamikker.

Dette område er i kraftig vækst og der ses en række interessante trends. Der er nok ingen tvivl om at computerspil bliver meget større end musikindustrien. De fleste forretningsfolk tænker nok: "og hvad så?" eller "Hvorfor er det vigtigt for mig? Jeg spilder ikke min tid på computerspil!" Dette er en misforståelse for det kommer du nok til i fremtiden. Sagen er at computerspil er ved at bevæge sig fra at være noget store drenge lejer med til at være noget alle bruger. I fremtiden vil mange af de opgaver vi får blive bygget op som et spil. Virksomheder begynder at designe spil omkring deres produkter der dels gør det sjovere at bruge eller får dig til at købe mere. Dette er ikke noget nyt fænomen men vi er bare begyndt at være opmærksomme på det og vi bliver derfor stadig bedre til at designe effektive spil.

En af de tidlige spil der er designet kender nok alle forretningsfolk. Vi behøver bare og spørge om du har et Eurobonus kort. Dette kort har massere af spildynamikker indbygget. Du har levels i form af basis, sølv og guld medlemskab og point som kan veksles til gevinster. Alt du skal gøre for at vinde. Sørg for at flyve med SAS! Det er let at vinde og SAS tjener penge. Så spørgsmålet er kun hvornår vil du bruge spildynamikker til at fremme din virksomhed?

//asger